Tel: 0751805903

Bine ati venit la Casa Leah!

Pensiunea Casa Leah este situata pe DN 73 (Brasov-Pitesti), intr-o zona cu acces rapid spre M-tii Bucegi, Piatra Craiului sau regiunea Branului, dar si spre obiectivele culturale, istorice si de agrement din frumoasa statiune montana, Rasnov.

Casa Leah este o pensiune care ofera ospitalitate autentica romaneasca oricui ii trece pragul. Dorim sa oferim un loc de cazare curat, confortabil, primitor și prietenos pentru călătorii de orice fel, la costuri accesibile. Pensiunea are o capacitate maxima de 15 persoane in 6 camere, dintre care 4 camere duble, 1 camera tripla si o camera cu 4 locuri. Toate camerele au baie proprie si sunt dotate cu mobilierul necesar, televizor si internet wireless.

Oaspeții au acces liber la restaurantul și bucătăria pensiunii, unde își pot depozita și pregăti propria mâncare. Zona de servit masa și bucătăria sunt complet echipate cu toate echipamentele necesare pentru gătit și servit masa.
Micul dejun este disponibil și poate fi oferit, la cerere.

In curte exista terasa larga cu loc de luat masa, gratar, foisor si posibilitati de joaca pentru cei mici. Parcarea masinilor este gratuita.

Preturile incep de la 160 lei/camera dubla/noapte si sunt negociabile, in functie de tipul camerei precum si perioada de cazare.
Oferim discounturi pentru grupuri sau perioade lungi de cazare.
Copiii sub 7 ani au gratuitate (fara solicitarea de pat suplimentar).

Pentru a ajunge la proprietate se poate utiliza Google Maps, utilizând următoarea adresă: Str. Ana Ipatescu, nr. 16, Rasnov, Brasov, Romania

Va asteptam cu drag!

Galerie

Close Search Window