Tel.: 0744392201

www.asociatiarosenauturism.ro

Suntem o echipa tânără de piloți și instructori de zbor. Dorim să prezentam publicului larg frumusețea zborului și al aviației în sine.

     Deținem mai multe aparate de zbor printre care enumerăm parapante, motoparapante, avioane și avioane ultraușoare. Depinzand parțial de condițiile meteo, putem satisface cerințele clienților și membrilor 7 zile pe săptămână, fiind constant prezenți pe aerodrom.

      Cu un peisaj unic, Aerodromul “Piatra Craiului” este situat la poalele munțiilor Bucegi și Piatra Craiului de unde îi și vine numele. Oferă o panoramă unică în România, fiind unul din locațiile preferate ale piloților. Pe lângă poziționarea în sine este unică în țară deoarece are două piste în serviciu perpendiculare, ceea ce oferă piloților posibilitatea de a zbura indiferent de direcția vântului la sol.

     Organizăm diferite evenimente și seminarii unde enumerăm Zilele Porților deschise, Zilele “Hobby Construct” (întâlnire multinațională de aeromodelism) și în premieră în România cursuri de învingere a fricii de zbor/înălțime.

     Ne bucuram că tot mai multe persoane apelează la serviciile noastre și reusim să satisfacem toate cerințele.

Galerie

Close Search Window