Cupa Mondiala la sarituri cu schiurile

Rasnov 16 – 19 Februarie 2023

Etapele de Cupă Mondială (16-19 Februarie 2023) la sărituri cu schiurile au însemnat anul acesta 4 zile de concurs, frumoase, dar solicitante, care au cuprins 2 etape de Cupă Mondială feminină, una masculină și una pe echipe, toate reprezentând un adevărat succes, atât din punctul de vedere al organizării, cât și al calității spectacolului oferit de cei mai buni săritori cu schiurile ai lumii.

Numărul celor prezenți la Baza Olimpică de Sărituri cu Schiurile a fost impresionant. Pe toată perioada competiției au fost peste 10.000 de spectatori.

Timp de patru zile, orașul Râșnov, județul Brașov și implicit România au fost pe buzele tuturor. De la presa locală, națională și până la cea internațională, toată lumea a scris și a vorbit despre Râșnov.

Sâmbătă, 18.02.2023 , nu mai puțin de 3,09 milioane de germani au urmărit etapele de Cupă Mondială organizate de noi, ceea ce ne plasează pe locul 6 în topul preferințelor. Duminică, 19.02.2023, 3,08 milioane de persoane au urmărit competițiile de la Râșnov, ceea ce ne arată că am ocupat tot locul 6 în preferințe.

Audiențele televiziunii germane au arătat că Râșnovul a fost în primele 10 opțiuni ale publicului din Germania.

Dacă mai punem și ce au transmis și celalalte televiziuni precum Eurosport, televiziunea norvegiană si cea poloneză prin toată lumea ajungem cu ușurință la 6-7 milioane de telespectatori pe zi care au aflat de Râșnov, Brașov, Transilvania și România!

Rasnovul bunelor practici !

Ca stakeholder, in parteneriat cu Consiliul Judetean Brasov si cu sprijinul Primariei Rasnov, Asociatia Rosenau Turism a prezentat proiectul de bune practici care pune in valoare, inca o data, Liftul pe plan inclinat, ca mijloc de transport ecologic in sustinerea si dezvoltarea turismului durabil practicat in Rasnov. (7-11 oct.2019)

Colegii nostri din acest proiect, parteneri din 7 tari, au apreciat in mod deosebit transferabilitatea acestui proiect, a acestei forme de deplasare eficient ecologica  

Comments are closed.

Close Search Window