“Traditie. Ospitalitate. Confort”

Tel.: 0722398067

www.casadacica.ro

Situata la poalele Cetatii Rasnov, intr-un tinut in care vestigii ale istoriei medievale se impletesc cu frumusetile naturii, Casa Dacica va intampina cu confort si ospitalitate, intr-un decor traditional cu tematica dacica.

Casa are de 17 locuri cazare dispuse astfel: 1 apartament, 1 camera cvadrupla, 1 camera tripla, 2 camere duble si 1 camera dubla cu balcon, completate cu un living cu semineu, o baie de serviciu si o bucatarie complet utilata, in care modernul cu traditionalul se imbina armonios. Casa dispune de incalzire cu centrala proprie cu apa calda si caldura non-stop. Apartamentul este pretabil si persoanelor cu handicap, avem rampa de acces, iar baia este dotata cu suporti speciali.

Toate camerele au bai proprii cu cabina de dus, uscator de par, articole de baie. Oaspetii nostri au la dispozitie internet WiFi gratuit si nelimitat, parcare supravegheata video, gratar, terasa acoperita si balansoar. Oferim oaspetilor nostri lemne pentru aprins gratarul si sugestii privind obiectivele de vizitat in zona. Pentru relaxare, oferim turistilor jocuri de societate: jocuri de rummy, table, carti, sah, aparat fitness, etc.

La cerere, oferim servicii de masa in regim catering. 

Plata se poate face cu cash, card la POS sau cu carduri de vacanta, OP sau depunere in cont bancar si direct la unitate.

IMPORTANT: REGIM CAZARE COPII: Copiii pot fi cazati numai in camerele tripla, de familie sau apartament indiferent de varsta si cu parintii in camera dubla pana in varsta de 2 ani. In camera dubla cu balcon NU cazam decat maxim 2 persoane (adult cu copil sau 2 adulti).

Oferim servicii fara plata:

– Trezirea clientilor la solicitare

– Primirea si transmiterea mesajelor si a corespondentei pentru clienti

– Informatii privind orarul mijloacelor de transport

– Informare turistica

– Pastrarea bagajelor

– Pastrarea obiectelor uitate

– Comenzi taxi

Servicii cu plata:

– Servicii telefonice locale, interurbane si international

– Facilitati de spalat, uscat si calcat

– Preluarea turistilor din Brasov/Bucuresti/Sibiu

– Ghidaj turistic profesional acreditat

Obiective Turistice:

Cetatea Taraneasca din Rasnov, Dino Parc, Pestera Valea Cetatii, Biserica Evanghelica, Biserica Sf. Nicolae, Cheile Rasnoavei, Castelul Bran la 12 km, Poiana Brasov la 9 km, orasul Brasov cu foarte multe obiective turistice si culturale: Biserica Neagra, Casa Sfatului, Prima Scoala Romaneasca, Biserica Sf. Bartolomeu, Turnul Alb.

Activitati:

Trasee turistice: bungee jumping, tiroliana, pendul, slackline (mersul in echilibru pe o coarda elastica), escalada, rapel, tir cu arcul, tir cu pusca, mountain bike, ATV in Cheile Rasnoavei, echitatie, fotbal pe teren acoperit, paintball, ski in Poiana Brasov; in Brasov: Paradisul Acavatic, Aventura Parc, Superland – cel mai mare parc destinat copiilor din SE Europei sau Wolf Adventure in Zarnesti.

Informatii suplimentare:

– Check-in ora 15:00-22:00

– Check-out inainte de ora 11:00

– Animalele de companie nu sunt acceptate

– Fumatul interzis in interiorul casei

– Ore liniste 22:00 – 7:00

– Boxele portabile NU sunt permise în locație

– Gratar permis între orele 12:00-21:00, fără muzică.

Renovata in anul 2018, Casa Dacica este situata la baza Cetatii Rasnov si la 200m de Restaurantul La Promenada. Suntem la zece minute departare de partia de ski din Poiana Brasov si la 5 minute de partia olimpica de sarituri cu schiurile de pe Valea Carbunarii.

Localizare: Str Teilor Nr.44B, Rasnov

Coordonate GPS: 45.595145356682, 25.471324928311

Rezervari la: 0722.398.067 – Maria Barcau

Email: contact@casadacica.ro

Site: www.casadacica.ro

Galerie

Close Search Window