www.schubz.ro

        info@schubz.ro

Tel.: 0727 642 858 

www.facebook.com/schubz.rasnov

  SCHUBZ Romania este o inițiativă a centrului SCHUBZ Lüneburg din Germania și a Asociației Mioritics, finanțată de DBU (Deutsche Bundesstiftung Umwelt).

        Centrul SCHUBZ găzduiește activități educaționale pentru tineri și evenimente de formare pentru alte organizații și instituții (training-uri, seminarii, intalniri etc.). Spațiul indoor poate acomoda până la 30 de persoane iar cel outdoor până la 150 de persoane. Există un parteneriat cu furnizorii locali de cazare și catering și se pune accent pe produsele certificate.

        Centrul de Educație SCHUBZ își propune să crească interesul și entuziasmul oamenilor pentru natură de la nivel local la nivel global, precum și capacitatea acestora de a acționa pentru protejarea ei. Tineri de diferite vârste, împreună cu familiile lor, vor explora natura și vor învăța să trăiască sustenabil prin activităţi de Educație pentru Dezvoltare Durabilă (EDD).

       SCHUBZ este un spațiu de învățare despre mediu dedicat copiilor, familiilor dar și pentru profesori, educatori și animatori din domeniul educației pentru mediu. Oferim informații pentru grupuri țintă din școli și universități din Romania, inclusiv seminarii de formare împreună cu partenerii noștri.

Galerie

Close Search Window