Tel.: 0730611049

www.panicel.ro

    Povestea Complexului Turistic Pănicel a început cu pârâul Pănicel care curge limpede pe dealurile din preajma Cetăţii Râşnov. Acesta a inspirat oamenii să construiască o lume de vis înconjurată de cea mai minunată privelişte a munţilor Bucegi, Piatra Craiului şi Postăvarul. Şi ca în toate poveştile de neuitat, frumuseţea peisajului, măreţia cailor noştri de rasă, aerul curat, prospeţimea naturii, veselia oamenilor, tradiţia, istoria vă vor oferi şansa de a spune propriile poveşti despre acest loc magic, cât şi inspiraţie şi poftă de viaţă.

        Fie că vă doriţi o vacanţă la munte, fie că organizaţi activităţi de teambuilding, tabere de copii, nunţi, botezuri, aniversări, evenimente de familie sau pur şi simplu un weekend cu prietenii, la Complex Turistic Pănicel din Râşnov aveţi parte de locaţia ideală pentru evenimentul dumneavoastră.

        Vă oferim cazare, având o capacitate de 64 de camere, două săli multifuncţionale (adaptabile oricăror cerinţe), activităţi outdoor (cursuri de echitaţie sau plimbări cu trăsura, pescuit pe marginea unuia dintre cele 3 lacuri, miniteren de fotbal), activităţi indoor  (billiard, ping-pong, darts).

       Restaurantul Complex Turistic Pănicel vă aşteaptă cu bucate alese, fiind locul perfect pentru servirea specialităţilor atent pregătite de bucătarul şef.

       Amplasat pe DN 73 Braşov Bran, în apropierea minunatelor obiective turistice din oraşul Râşnov: Cetatea Râşnov, Dino Parc, peştera Valea Cetăţii şi multe altele, Complex Turistic Pănicel vă întâmpină cu porţile deschise pentru a crea evenimente speciale într-o atmosferă încântătoare, fiind o sursă de inspiraţie pentru toţi oaspeţii noştri.

Web: www.panicel.ro

Mail: office@panicel.ro evenimente@panicel.ro

Telefon: 0730611049

Galerie

Close Search Window