Tel.: 0744203870

www.maxinternational.ro  

Situat  in apropiere de centrul statiunii, intr-o zona linistita, hotelul si-a deschis portile in anul 2007, in fiecare an aducand ceva nou pentru clientii nostri.

        De la camere single si pana la apartamente, fiind spatioase si mobilate modern, va vor face sa va simtiti “ca acasa” si vor asigura tot confortul de care aveti nevoie pentru a petrece un concediu frumos la Rasnov. Toate camerele sunt dotate cu smart tv, internet cu fir si wireless, telefon, balcon, baie cu dus sau cada hidromasaj, uscator de par.

       Restaurantul Max International este alcatuit din doua saloane construite recent, care pot asigura un cadru adecvat petrecerii unor momente agreabile si memorabile. Cele doua saloane se pot folosi la nevoie pentru petreceri sau teambuilding-uri, cu o capacitate de aproximativ 100 persoane. Va punem, de asemenea, la dispozitie un centru spa cu fitness, sauna, jacuzzi, capsula bronzat, club cu mese billiard si darts, o sala de proiectie film dar si o sala de conferinta dotata cu videoproiector, ecran proiectie, fleepchart- capacitate peste 100 persoane.

      Pe timpul verii va punem la dispozitie 2 terase cu o capacitate de 40 de locuri la parter (curtea interioara) respectiv 150 de locuri la etaj. Totodata mai dispunem de 2 sali de evenimente cu capacitatea de 100 de locuri si respectiv 40 locuri.

Galerie

Close Search Window