Te asteptam la sediul nostru din str. Lucian Blaga nr. 47, zilnic intre orele 09 – 17.30.
     Ne puteti contacta la telefon 0744330889, 0740310546  sau pe office@palincariatransilvania.ro     

  Palincaria Transilvania este o mica distilerie traditionala romaneasca,unde se produce incet, la foc cu lemne, cea mai savurata si indragita bautura din Transilvania – palinca.

       Toate produsele noastre sunt pastrate in butoaie de stejar, la temperatura si umiditate constanta, in intunericul beciului, pana cand
devin distilate mature, echilibrate, subtil condimentate, elegante si fructate.

      Apoi urmeaza imbutelierea, etichetarea, dopuirea si capisonarea, toate realizate manual, astfel incat fiecare sticla poarta amprenta calitatii si originalitatii locului de productie.

      De oriunde veniti, ne puteti gasi usor si puteti sa adaugati calatoriei voastre o noua destinatie: o vizita la distilerie si de ce nu – o
degustare, pentru ca scopul nostru este sa va bucurati de o experienta inedita, asa cum este descoperirea bauturilor traditionale ale zonei.
Fie ca esti cunoscator, pasionat sau doar iti place sa experimentezi noi gusturi, cu siguranta iti va placea sa savurezi o bautura naturala din
fructe, produsa dupa retete neschimbate de sute de ani.

      Stiu ca nu ai venit in zona special pentru noi, dar fiind aici ai oportunitatea sa gusti o bautura locala de mare notorietate, sa simti si sa traiesti romaneste.

      Pentru asta iti vom arata cum producem , vom organiza o degustare cu o gama variata de palinca, iti vom fi alaturi sa te vom ajuta sa descoperi aromele fructate si profunde ale acesteia.

      Iti vom dezvalui povestea ei incepand de la culesul fructelor, la prelucrarea acestora inainte de fermentare, micile secrete ale distilarii si modul in care o maturam o perioada indelungata in butoaiele de stejar care ne umplu beciul.

Galerie

Close Search Window