Tel.: 0761142018       

www.brasovtourism.app

Construita pentru a oferi liniste, caldura si intimitate, Pensiunea Vilman House beneficiaza de toate facilitatile impuse conform clasificarii de 3 stele, punandu-va la dispozitie camere confortabile cu mobilier din lemn masiv, terase proprii avand vedere catre Masivul Bucegi si Piatra Craiului si grupuri sanitare proprii dotate cu cabine de dus, prosoape si uscator de par.

     Pentru petrecerea timpului liber in cadrul pensiunii va stau la dispozitie locul amenajat cu masa de tenis si darts si livingul, aflat la parter, dotat cu tv lcd, combina muzicala unde va puteti destinde jucand sah, carti, table, domino, rummy sau pur si simplu citi o carte.

    Vilman House este locul in care va puteti simti “acasa”, deoarece aici aveti posibilitatea de a va gospodari dupa bunul plac in bucataria moderna, aflata la parter, care este echipata cu tot necesarul, sau la foisorul din curte special amenajat pentru a savura un gratar bun chiar si in zilele ploioase. Va asteptam cu drag sa va petreceti vacantele departe de grijile cotidiene !

Galerie

Close Search Window