Tel: 0745 999 050

    www.casarasnoveana.ro

               Povestea noastră începe încă din anul 2005 când am deschis pentru prima dată porțile clienților noștri. Suntem printre primele pensiuni deschise în orașul Rășnov și încă de la început semnătura noastră este ospitalitatea și atenția aparte a curățeniei.

               Pentru că știm cât de important este timpul petrecut la noi la pensiune satisfacerea dorintelor dumneavoastră este pe primul loc, astfel vă punem la dispoziție 14 locuri de cazare în 6 camere cu în stil rustic și autohton cu mobilier de lemn pictat manual de către un meșter local, toate având băi proprii.

               Separat de clădirea în care sunt camerele, dar în aceeași curte, avem un Salon de zi, în care servim probabil cel mai bun mic dejun à la carte din Râșnov sau aici găsiți toate cele necesare pentru a vă gospodări singuri. Dar nu am uitat nici de celelalte mese ale zilei, prânzul și cina, unde vă invităm să le serviți la restaurantul “La Promenada”  care vă promite o experiență culinară pe cinste, acesta fiind doar la 300m de pensiune, la liziera pădurii în parcul Promenada Sisi.

               Avem un alt Salon “Club” destinat petreceii timpului liber sau când vremea este nefavorabilă unde puteți sta la o partidă de biliard sau dartz.

               La noi în curte găsiți și un grătar acoperit, dar și o Terasă rustică acoperită unde vara este o plăcere de a sta sau a servi masa sau chiar și a lucra în liniște.

               Ca poziționare pensiunea noastră se află într-o zonă linistită lângă pădure, cu o frumoasă priveliște către cetate, fără trafic de drum principal, unde seara chiar veți avea parte de liniște și somn bun, pe langă aceastea vă puteți parca masina în interiorul curții.

               Vă asteptăm cu mult drag pe strada Teilor la numărul 50, la doar 800m de centrul orașului și 200m de parcul orașului.

               Pensiunea noastră este locul ideal pentru familii și suntem convinși că oricine ne va trece pragul își va aminti cu deosebită plăcere experiența petrecută la noi!

Galerie

Close Search Window