Tel.: 0726331333

www.pensiuneacristinarasnov.ro

    Situata in inima statiunii turistice, la poalele Cetatii Rasnov, Pensiunea Cristina se remarca prin stilul arhitectural al unei case sasesti boieresti specifice Rasnovului de odinioara.

     La fiecare pas veti remarca armonia dintre trecut si prezent, confortul, eleganta detaliilor si profesionalismul serviciilor de inalta calitate. 
Compusa din 5 camere duble, 2 camere triple si un apartament, Pensiunea Cristina ofera oaspetilor, in fiecare camera, un loc numai bun pentru odihna cu paturi confortabile, asternuturi curate, baie proprie, articole de igiena, uscator de par si seif pentru pastrarea obiectelor de valoare, dar si televizoare flat screen full hd. Cele 2 camere triple superioare dispun in plus de aparate de aer conditionat si frigider in camera.

    Copii dumneavoastra vor fi incantati sa descopere un loc de joaca special amenajat pentru ei ce cuprinde un topogan, leagane, balansoar, casuta de poveste si multe masinute, trotinete si biciclete. Pe dumneavoastra si prietenii dvs. va poftim sa va destindeti in sala de jocuri compusa din masa de billiard, tenis de masa si darts; sau in SPA-ul luxuriant (cu Aromoterapie, Cromoterapie, Jacuzzi, Sauna si Sala de fitness), ori in livingul pensiunii dotat cu un sistem performant audio-visual, numai bun pentru a petrece alaturi de prieteni. (In cazul in care pensiunea se inchiriaza in integralitate.)De asemenea, va punem la dispozitie o bucatarie complet utilata si un gratar exterior, astfel ca va puteti prepara bucatele dupa bunul plac.

    Curtea luxurianta este strabatuta de cursul unui fir de rau, care se scurge printre cele trei foisoare si se revarsa intr-un mic laculet. Unul dintre foisoare este situat pe o pozitie mai inalta, pe dealul unde este construita si cetatea, si ofera o priveliste de vis asupra intregului oras, obiectivelor turistice si muntilor din imprejurimi.

    Pensiunea este situata la 100 m de piateta istorica si la 200 m de statia liftului spre cetate si Dino Parc.
    Oaspetii pensiunii noastre beneficiaza de 10% discount la biletele de intrare la Dino Parc si Pestera Rasnoavei!

Pretul de cazare include:
Acces la bucatarie 24/24
Acces la sala de Fitness 24/24
Acces la sala de jocuri 24/24
Acces la locul de joaca pentru copii 24/24
Inchirieri (gratis) biciclete montan bike pentru plimbari in natura
Locuri auto de parcare private supravegheate video

Accesul la SPA (Sauna si Jacuzzi) & Fitness se face gratuit in weekend în intervalul orar 18.00 – 22.00

Galerie

Close Search Window