Tel.: 0745083304

www.daraturism.ro

Ce experienta v-ar placea sa aveti? O relaxare deplina pe terasa de unde se vad Muntii Bucegi? Sau o cada relaxanta cu spuma? Sau sa stati linistiti pe terasa fara a va face griji pentru copii, ei fiind la locul de joaca? Sau poate un week-end cu prietenii la o sueta?

    Noua, Andra si Dragos, ne place sa credem ca putem impaca pe toata lumea. Pentru ca la DARA gasiti camere personalizate, cu cada sau dus, mai mari sa incapa toata lumea, mai mici sa va simtiti in intimitate, cu terasa sa admirati peisajul, fiecare cu un alt decor, cu o alta poveste. In plus va punem la dispozitie bucatarie complet utilata, spatiu de relaxare la subsol utilat cu masa de tenis, darts, fussball, canapele, TV, sistem audio, cu posibilitatea de a organiza si seminarii, living spatios. In curte avem suficient spatiu pentru o miuta, sau pentru prinselea, precum si loc de joaca cu topogan, leagane, casute din povesti, foisor si gratar.

    Fiind in marginea orasului putem admira Muntii Bucegi, Piatra Craiului, Postavarul dar si Cetatea Rasnov, toate din curtea pensiunii, iar seara puteti asculta linistiti greierii si sa respirati relaxati aerul curat de munte.

Galerie

Close Search Window