Tel.: 0745276682

www.ruraltourism.ro/marine

O casa traditionala, modernizata (geamuri termopane, bai moderne), plasata in imediata apropiere a muntelui acoperit cu paduri de brad, intr-e zona calma a localitatii Risnov. Din curtea plina cu trandafiri, atunci cand veti lua masa sub bolta de vita de vie, sau pe terasa de la etaj, auziti fosnetul vantului ce trece printre crengile brazilor aflati la nici 40m distanta, sau ciripitul pasarilor printre crengi.
Gazdele Dumneavoastra, o familie extrem de prietenoasa, stiu sa “ospeteasca” pe oricine le calca pragul case. Buni interlocutori, ei sunt mandri sa va impartaseasca cateva despre secretele acestor locuri, numai de ei stiute.
Doamna Georgeta Preda, educatoare si formatoare in cadrul pedagogiei lui Rudolf Steiner, va invita sa efectuati si un turism cultural, vizitand expozitia de jucarii specifice gradinitelor Waldorf, confectionate manual, aflata in pensiune.
Singura Dumneavoastra grija trebuie sa fie nu uitati cumva ca orice vacanta are si un sfarsit… Dar mai mult ca sigur veti reveni in viitor la pensiunea MARINE MOUNT din Risnov! 

Locuri: 8 
Acces auto: venind pe E574(DN 73) dinspre Brasov spre Campulung dupa intrarea in Risnov, cotiti stanga spre centrul vechi al orasului Risnov (rondul cu salcii), cotiti dreapta si continuati pe o strada paralela cu soseaua Bran-Risnov (Str. I.L.Caragiale); dupa cca 1,5km, pe partea stanga a strazii, la nr.211, veti vedea pensiunea (vis a vis se afla un sir de blocuri). Casa este retrasa cca.30m de la strada.

Close Search Window