Tel.: 0758881111       

www.rasnov.eu

email: contact@rasnov.eu

Sub Cetatea Rasnov, inconjurata de padure, la iesirea din Rasnov catre statiunea de schi Poiana Brasov, la numai 9 km distanta de partiile de schi si aproximativ 150 m distanta de centrul orasului Rasnov si de statiile de autobuz catre Brasov si Bran, se afla situata pensiunea Rem’s. Localizarea sa la numai 12 km de Bran, unde se poate vizita celebrul castel al lui Dracula, si 17 km distanta fata de centrul istoric al orasului Brasov, fac din pensiunea REM’S un loc preferat de turistii dornici de relaxare, sport, drumetii, vizite la siturile istorice sau pur si simplu odihna.

          Salonul de mese are o capacitate de maxim 28 persoane. Acesta este decorat cu piatra de rau, lambriuri de lemn, creand o atmosfera intima si confortabila.

          Relaxati-va la sauna si la masaj, mergeti la pescuit in lacurile din apropiere, schiati, calariti, trageti cu arcul sau faceti drumetii.

         Pensiunea este compusa din doua cladiri alaturate care insumeaza un numar de 13 camere, 11 duble si doua triple, dotate cu bai proprii, tv, tv-cablu, internet wireless, incalzire centrala. Turistii pot beneficia de sauna . Sala de mese are o capacitate de 28 locuri si este dotata cu tv si sistem home-cinema. Cele doua terase aflate in aer liber dispun de mese rustice.  Se poate servi masa afara, in serile de vara, la lumina felinarelor…iar “Buna Dimineata!” va vor spune, in cor, mierlele si pitigoii.

          Asadar, in decorul padurii, dispunand de toate facilitatile, intr-un ambient rustic-castelan, gazdele pensiunii Rem’s va asteapta sa petreceti vacante de neuitat.

          Se poate organiza un transfer contra cost la si de la gara din Brasov sau Bucuresti.

          Ne gasiti la: www.rasnov.eu                                    E-mail: contact@rasnov.eu

          Tel: +40758881111

Galerie

Close Search Window