Tel.: 0740096215

www.cetateacraiului.ro

Pensiunea Cetatea Craiului **** ofera conditii moderne de cazare cu mic dejun inclus si alte servicii turistice specifice, in regim de clasificare de 4 stele.

Cetatea Craiului se afla in afara centrului urban al Rasnovului, intr-una dintre cele  mai frumoase zone intramontane a muntilor Carpati, cu vedere la 4 masive muntoase, cat si asupra orasului si a Cetatii Rasnov. Zona este ferita de turismul de masa, dar nici departe de obiectivele turistice si de entertainment, este locul ideal pentru cei care doresc sa evadeze din stresul urban, cei care cauta natura si linistea.

Oferta turistica consta in servicii de cazare cu micul dejun inclus, acesta fiind preparat din produse achizitionate de la micii producatori locali. Pranzul si cina se asigura  optional pentru turistii cazati in pensiune, din meniul pensiunii-care include bucate in stil traditional local. La cerere se asigura programe turistice specific zonei, printre care: ciclism montan, trasee turistice montane, echitatie, vizitare de obiective turistice, altele.

Capacitatea de cazare este asigurata in 10 camere dotate cu paturi duble. Camerele sunt luminoase, toate avand vedere spre peisajul montan, sunt dotate cu mobilier de cea mai buna calitate, din lemn pictat. Fiecare camera este dotata cu TV si frigider/minibar, dispune de baie proprie dotata moden cu cabina de dus cu hidromasaj. Asiguram uscator de par, masa si fier de calcat, servicii de spalare rufe, altele. Dispunem de sala de conferinte/training, internet wi-fi in toata pensiunea, altele.

Pentru a va odihni si relaxa, pentru a va convinge de cele prezentate, va asteptam cu drag la noi.

Close Search Window