Map Unavailable

Event Date:
16/02/2023 - 19/02/2023 at All Day


Cupa Mondiala la sarituri cu schiurile

Etapele de Cupă Mondială (16-19 Februarie 2023) la sărituri cu schiurile au însemnat anul acesta 4 zile de concurs, frumoase, dar solicitante, care au cuprins 2 etape de Cupă Mondială feminină, una masculină și una pe echipe, toate reprezentând un adevărat succes, atât din punctul de vedere al organizării, cât și al calității spectacolului oferit de cei mai buni săritori cu schiurile ai lumii.

Numărul celor prezenți la Baza Olimpică de Sărituri cu Schiurile a fost impresionant. Pe toată perioada competiției au fost peste 10.000 de spectatori.

Timp de patru zile, orașul Râșnov, județul Brașov și implicit România au fost pe buzele tuturor. De la presa locală, națională și până la cea internațională, toată lumea a scris și a vorbit despre Râșnov.

Sâmbătă, 18.02.2023 , nu mai puțin de 3,09 milioane de germani au urmărit etapele de Cupă Mondială organizate de noi, ceea ce ne plasează pe locul 6 în topul preferințelor. Duminică, 19.02.2023, 3,08 milioane de persoane au urmărit competițiile de la Râșnov, ceea ce ne arată că am ocupat tot locul 6 în preferințe.

Audiențele televiziunii germane au arătat că Râșnovul a fost în primele 10 opțiuni ale publicului din Germania.

Dacă mai punem și ce au transmis și celalalte televiziuni precum Eurosport, televiziunea norvegiană si cea poloneză prin toată lumea ajungem cu ușurință la 6-7 milioane de telespectatori pe zi care au aflat de Râșnov, Brașov, Transilvania și România!

Clasament fete prima mansa

Locul 1 – Althaus Katharina – Germania

Locul 2 – Pinkelnig Eva – Austria

Locul 3 – Kvendal Eirin Maria – Norvegia

Clasament fete a doua mansa

Locul 1 – Anna Odine Stroem (Norvegia) 

Locul 2 – Eva Pinkeling (Austria)

Locul 3 – Julia Muehlbacher (Austria)

Clasament baieti

Locul 1 – Andreas Wellinger (Germania)

Locul 2 – Ziga Jelar (Slovenia)

Locul 3 – Karl Geiger (Germania)

 

Clasament Super Team

1. Germania

2. Slovenia

3. Austria 

Comments are closed.

Close Search Window