Tel.: 0742224090

www.lapromenada.ro

Masa tihnita, copii fericiti !

Restaurantul “La Promenada” este ampasat în parcul Promenada Sisi ,  vechiul loc de promenadă al Râşnovului, o zonă  liniștită la liziera pădurii, cu alei, bănci, foișoare și locuri de joacă pentru copii.

Restaurantul are 110 locuri în interior și 130 locuri pe terasa de vară din care 40 acoperite. Pentru cei mici în interior se afla un loc de joacă de 100mp utilat modern iar în fața terasei există un loc de joacă în aer liber cu topogane, leagăne, balansoare…etc. Pentru cei ce vor să facă mișcare lângă restaurant se află o zonă cu aparate pentru  fitness în aer liber.

Mâncarea este preparată de catre bucătari experimentați  cu ingrediente proaspete, alese cu grije, acestea fiind garanția unui gust memorabil. Bucatele tradiționale sunt preparate după retete vechi sasești, ungurești si românești, iar cele din bucătăria internațională pun în valoare gustul și priceperea bucătarilor .

O echipa foarte bine pregătită de ospătari și barmani vă stă la dispoziție pentru a face din fiecare masă pe care o serviți la noi, un adevărat ospaț.

Close Search Window